Zažijte dobrodružství v únikové hře

V poslední době zažívají únikové hry veliký boom a stali se oblíbenou zábavou mezi lidmi různých věkových kategorií. Pokud i vy holdujete tomuto druhu zábavy nebo chcete zkrátka jen zkusit něco nového, při čem zapojíte logické myšlení, pak neváhejte a určitě vyzkoušejte některou z nabídky escape game Hradec Králové a vyzkoušejte si některou z nabízených únikových her. Vezměte s sebou vašeho partnera nebo přátele a pusťte se společně do zapeklitých úkolů, které čekají na svoje splnění. Pokuste se rozluštit tajemné záhady včas ve stanoveném limitu a vžijte se do role detektiva.

horror festival

Tato hra je ideální zábavou nejen pro propršený den, ale kdykoliv jen dostanete chuť společně s vašimi přáteli se ponořit do řešení rébusů, záhad a úkolů v některé z tematických únikových místností.

A co všechno vám účast na některé z únikových her dá? Kromě toho, že strávíte společný čas s vašimi přáteli, si také procvičíte logické uvažování a přemýšlení. Skvěle se také odreagujete po náročných pracovních úkolech a zapomenete na starosti všedních dní.

mnoho dveří

Využijte naší nabídky a pokuste se vyřešit úkoly a záhady na psychiatrické klinice, co nejrychleji opustit bílou past nebo soukromou laboratoř. Staňte se zajatci šíleného vědce a vymaňte se z jeho sevření ve stanoveném čase za pomocí logického uvažování.

svítící východ

Ještě nemáte s únikovými hry zkušenosti? Tak to můžete velice rychle napravit. Stačí vyzkoušet jednu jedinou únikovou hru z naší nabídky, která vás láká, a velice rychle si tento typ zábavy oblíbíte. S námi už žádná nuda zapříčiněná pobytem doma při deštivé víkendovém odpoledni. S námi nudu hravě zabijete a prožijete příjemný aktivně strávený čas společně s vašimi přáteli. Tak vzhůru do víru únikových místností, chytlavých her a zapeklitých úkolů, které už čekají na to, až se je vy společně s vašimi přáteli pokusíte vyřešit.